Pieczywo na bazie naturalnego zakwasu i rozczynu
Mąka pszenna typ 750, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, preparat enzymatyczny (gluten pszenny, mąka pszenna.
Obecne w produkcie: Gluten. Na terenie zakładu używane są: zboża, jaja, orzechy, soja, mleko, sezam.
Chleb mieszany pszenno - żytni. Wyprodukowany tradycyjną metodą na zakwasie i rozczynie.
3 dni od dostawy
temperatura pokojowa
niekrojony: 5903116807592
krojony: 5903116800166
woreczek: 5903116800159
1/2 krojony: 5903116806632
500g lub 250g
Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartości odżywcze zostały obliczone na podstawie danych dostawców surowców. Wartości podlegają wahaniom typowym dla naturalnych substancji spożywczych
wartość energetyczna kcal(KJ) | 252(1053) |
tłuszcz (g) | 1,8 |
w tym: kwasy nasycone (g) | 0,4 |
węglowodany (g) | 53,1 |
w tym: cukry (g) | 0,8 |
białko (g) | 7,85 |
sól (g) | 6,2 |
błonnik (g) | 2,9 |